За NUWE shoes

# Стъпвай 👣 уверено с NUWEshoes

 

NUWE shoes e онлайн магазин за дамски обувки - сандали, кецове, маратонки, кубинки, боти и ботуши изработени от висококачествена естествена кожа в град Пещера, България.

 

Историята ни е все още кратка, но много вълнуваща и започва в град Пещера – меката на обувната индустрия в България и роден град на нашите създатели – Анита и Васил.

Само като погледнете Анита и вече знаете, че тя е нашият моден гуру. Като всяка жена, тя също мечтае за голям дрешник, пълен с обувки. Анита обожава да обикаля магазините, да чете модни списания, да се рови в модни блогове и да снима. Освен това тя е графичен дизайнер, има необикновен поглед към малките детайли и цени уникалността. Като всеки креативен човек, Анита обожава разнообразието и не спира да съчетава пъстри цветове и нестандартни форми. Без съмнение, тя е нашето ежедневно вдъхновение.

Васил, от друга страна, е нашето педантично око и сигурна гаранция за най-добро качество. Още от малък той помага на баща си, който развива бизнес в сферата на обувното производство. Васил познава всички материали, всички тънкости на занаята и всички производители в Пещера. Мечтата му винаги е била да направи собствено производство на обувки и собствена марка, която да остави своя отпечатък по целия свят.

През 2017 година Анита и Васил основават NUWE shoes – онлайн магазин, в който всяка дама може да избира измежду най-актуалните, най-желаните и най-удобните обувки на предварително селектирани български производители.

NUWE shoes расте с всеки ден, клиентите ни бързо оцениха моделите, които подбираме за тях с много любов. Независимо от бързо развиващата се структура и нарастващия брой заявки, ние сме решени да запазим възможно най-доброто обслужване и качество на обувките.

Името NUWE означава „нов“ на африкански език. Ние вярваме, че с нашите обувки ти подаряваме чувството да стъпваш уверено в новия ден. Към твоето ново приключение. Към твоето ново начало. Към новото в теб.

Вземи твоите NUWEshoes и стъпи уверено.

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки