За NUWE shoes

# Стъпвай 👣 уверено с NUWEshoes

 

NUWE shoes e онлайн магазин за дамски обувки - сандали, кецове, маратонки, кубинки, боти и ботуши изработени от висококачествена естествена кожа в град Пещера, България.

 

Историята ни е все още кратка, но много вълнуваща и започва в град Пещера – меката на обувната индустрия в България и роден град на нашите създатели – Анита и Васил.

Само като погледнете Анита и вече знаете, че тя е нашият моден гуру. Като всяка жена, тя също мечтае за голям дрешник, пълен с обувки. Анита обожава да обикаля магазините, да чете модни списания, да се рови в модни блогове и да снима. Освен това тя е графичен дизайнер, има необикновен поглед към малките детайли и цени уникалността. Като всеки креативен човек, Анита обожава разнообразието и не спира да съчетава пъстри цветове и нестандартни форми. Без съмнение, тя е нашето ежедневно вдъхновение.

Васил, от друга страна, е нашето педантично око и сигурна гаранция за най-добро качество. Още от малък той помага на баща си, който развива бизнес в сферата на обувното производство. Васил познава всички материали, всички тънкости на занаята и всички производители в Пещера. Мечтата му винаги е била да направи собствено производство на обувки и собствена марка, която да остави своя отпечатък по целия свят.

През 2017 година Анита и Васил основават NUWE shoes – онлайн магазин, в който всяка дама може да избира измежду най-актуалните, най-желаните и най-удобните обувки на предварително селектирани български производители.

NUWE shoes расте с всеки ден, клиентите ни бързо оцениха моделите, които подбираме за тях с много любов. Независимо от бързо развиващата се структура и нарастващия брой заявки, ние сме решени да запазим възможно най-доброто обслужване и качество на обувките.

Името NUWE означава „нов“ на африкански език. Ние вярваме, че с нашите обувки ти подаряваме чувството да стъпваш уверено в новия ден. Към твоето ново приключение. Към твоето ново начало. Към новото в теб.

Вземи твоите NUWEshoes и стъпи уверено.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки